به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی گفت: بر اساس ماده ۸۲، برخی اقدامات در فعالیتهای تبلیغاتی انتخابات توسط نامزدها، احزاب و گروهها و اشخاص حقیقی و حقوقی، جرم است و مرتکبان به مجازات درجه شش موضوع ماده (۱۹) قانون مجازات اسلامی به استثنای حبس به محرومیت از داوطلبی در دو دوره نمایندگی مجلس محکوم میشوند.
حیرانی در خصوص اقداماتی که در فعالیتهای تبلیغاتی جرم محسوب میشوند، افزود: اقدامات مغایر امنیت ملی نظیر ایجاد تفرقه قومی و مذهبی، دادن وعدههای خارج از اختیارات قانونی نمایندگی توسط نامزدها، هرگونه تخریب، تهدید، هتک حرمت و حیثیت اشخاص حقیقی و حقوقی، نوشتن یا اظهار مطالب خلاف واقع، دیوارنویسی، تخریب یا پارهکردن عکس و دیگر آثار تبلیغاتی نامزدها در مهلت قانونی تبلیغات که در محلهای مجاز الصاق شده و یا قرار گرفته باشد، نصب یا توزیع محتوا و آثار تبلیغات انتخاباتی تهیه شده بدون رعایت مفاد این قانون، استفاده از آثار تبلیغاتی متضمن موارد مغایر عفت عمومی و یا موازین شرع، اخلال و برهمزدن اجتماعات و سخنرانیهای قانونی و تعرض به ستادهای انتخاباتی نامزدها و استفاده از کاروانهای تبلیغاتی از جمله مصادیق جرائم انتخاباتی است.
حیرانی اظهار کرد: در صورتی که انجام این جرائم همچنین مرزهای شرعی را نیز زیر پا بگذارد، رعایت مفاد مقرر در ماده ۱۳۵ قانون مجازات اسلامی الزامی است. سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی افزود: هر یک از جرائم فوق که از طریق فضای مجازی رخ دهد، مجازاتهای مربوطه به آن اعمال میشود.
وی افزود: گزارشات تخلفات و نقضات مقررات تبلیغاتی طبق این قانون در جلسه مشترک کمیتههای اجرایی و نظارتی بررسی شده و به متخلفان اخطار داده خواهد شد. کپی این گزارشات به مرجع قضایی صلاحیتدار طبق ماده ۲۰ این قانون و کمیته مرکزی نظارت بر بازبینی صلاحیت نامزدها نیز ارسال خواهد شد.
همچنین بخوانید:
- میزان مشارکت مردم خراسان جنوبی در ادوار گذشته انتخابات
- ثبتنام نامزدهای انتخاباتی مجلس در تبلیغات تلویزیونی
- نامزدهای مجلس بیرجند در انتخابات مجلس دوازدهم
- مبلغ عیدی سال ۱۴۰۲ کارگران
- افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۳
این اظهارات نشان میدهد که در صورت ارتکاب جرائم اینترنتی و تبلیغاتی، علاوه بر مجازاتهای قانونی، ممکن است مجازاتهای شرعی نیز برای متخلفان اعمال شود. این اقدامات به منظور حفظ نظم اجتماعی و رعایت قوانین و احکام شرعی صورت میگیرد و نشان از توجه ویژه به این مسائل از سوی مقامات قضایی و نظارتی دارد.
آشنایی با نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی بیرجند، درمیان و خوسف
دکتر امیر بیدختی
دکتر امیر بیدختی، متولد بیرجند، دکترای هوش مصنوعی از دانشگاه صنعتی شریف و کارآفرین موفق پارک علم و فناوری این دانشگاه است.
وی همچنین موسس و مدیرعامل موسسه آوای هوشمند سخن (ترجمیک) دارای اشتغال مستقیم برای ۱۰۰+ نفر و غیرمستقیم برای بیش از ۳۰۰۰ نفر اشتغالزایی کرده است.
از دیگر سوابق تحصیلی و حرفهای ایشان میتوان به عضویت در بنیاد ملی نخبگان، مدیر پژوهشی در سازمان جهاد خودکفایی صدر، پژوهشگر صنایع الکترونیک ایران، مدیر مسئول نشر نعناع و تدریس در دانشگاه صنعتی شریف اشاره کرد.
دکتر بیدختی به زبانهای انگلیسی، روسی و عربی هم مسلط است.
بازتاب: انتخابات پرشور، ضامن امنیت و اقتدار ایران - مجله خبری بیرجند انتخاب
بازتاب: شرکت در انتخابات، ادای دین نسبت به خون شهداست - مجله خبری بیرجند انتخاب
بازتاب: ملت ایران ۱۱ اسفند حماسه آفرینی میکند - مجله خبری بیرجند انتخاب